perjantai 12. helmikuuta 2016

Tasan vuosi sitten Alaskassa

Poikkeuksellisesti englanniksi! This happened exactly one year ago. I started drawing this ages ago so you can maybe notice the style changing along the way.

Note: Anchorage is a bigger city than Oulu. Oulu has 196 291 residents (2014) and Anchorage 298 908 residents (2015).

(Herran pieksut is one of my favourite expressions in Finnish. It's old-fashioned so unless you're over 60 or something you usually use it as a bit of a joke. It is used the same way as holy shit or oh my god but it literally translates to oh for the sake of a gentleman's leather boots!)

***I'm glad I missed that previous bus.

21 kommenttia:

 1. Wouu, megasöpö päivitys! :--D Ja oikeen tollanen leffahetki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits :--D Jep, siksi olinkin ihan hämmentynyt ja epäilin, että tää on nyt varmasti joku vitsi, ei tällaista tapahdu oikeasti vaan ainoastaan telkkarissa ja kirjoissa! Ei ainakaan jossain kämäsessä lähibussissa eikä varsinkaan mulle.

   Poista
 2. Oho luulin tätä eka fiktioksi  :D Hauskaa että leffajuttuja tapahtuu myös oikeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tähän varmaan pätee se kliseinen "totuus on tarua ihmeellisempää"-sanonta :D Mietin itekin, että jos tämä ois fiktiota, niin sehän ois aika klassinen romanttinen leffakohtaus, jossa "kohtalo saattoi heidät yhteen lähibussissa ah!", mutta oikeassa elämässä tämä olikin vähän erikoisempaa.

   Poista
 3. Apua, tää oli huippu postaus! Ei tuommoista oikeesti tapahdu ku elokuvissa! :DD

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hii, kesti kyllä kauan, mutta piti tää lopulta saaha puskettua tänne.

   Poista
 5. Porasin tässä just omia huoliani tulevaisuudestani. Luin tän ja piristyin, kuin mikäkin romanttisille jutuille höpsähtäny ukkeli. <3
  Ja totta kai on aivan pakko toistaa muita... Niin ihanan söpöä! ;u;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, hyvä että piristi! :3 Tää on oikeasti romanttisinta mitä mulle on koskaan tapahtunut, ihme söpöstelyä.

   Poista
 6. Aar kerro nyt ihmeessä miten teidän tarina jatkui! Vai olenko missannut jonkun päivityksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenties aikanaan ;3 Et ole missannut, tämä on ensimmäinen päivitys, jonka olen Benistä tehnyt. Olisi tarkoitus piirtää enemmän, mutta saa nähdä koska saan aikaiseksi.

   Poista
  2. Jooo jatko-osa kiitos :3

   Poista
 7. Olen kaukana romantikosta, mutta kiljaisin silti spontaanisti ääneen "AAAAAA!", kun luin tuon "Well what the hell. Life is short and you're cute." -kohdan. :D <3 Sun Alaska-tarinointi on ylipäätään ollut kovin viihdyttävää ja piirrät fiiliksiä niin hyvin, että niihin on tosi helppo eläytyä.

  Ja siis todellakin herran pieksut. <3 Eräs vanhempi sukulaiseni käyttää toisinaan pidempääkin versiota: "Voi herran pieksut prouvaan jalaas!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aww, ihanaa jos siitä tuli tuollainen reaktio! :'D Kiljuin kyllä itekin tuossa tilanteessa mielessäni ihan hitosti. Ja tosi mukava kuulla, kiitos kehuista :3

   Voi, ihana lausahdus :D En ole koskaan aikaisemmin tuossa muodossa kuullut. Omat sukulaiset on aina pitäytyneet noissa perus herran pieksuissa ilman hauskoja lisiä.

   Poista
 8. Totuus on tarinaa ihmeellisempää ☆
  Hymyile maailmalle ja maailma hymyilee takaisin vak miten se menikään..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhöhöö :--D Maailma on komea hymyillessään.

   Poista