perjantai 6. huhtikuuta 2018

Kaljamaatteja ja seksimaatteja

Terkkuja Bambergistä! Kuukausi Saksassa eloa takana ja täällä menee hyvin. Ja oho, sain jopa aikaiseksi piirtää jotain! Itse asiassa olisin piirtänyt jo aiemmin, mutta en onnistunut löytämään yhdestäkään liikkeestä Bambergistä A5-luonnosvihkoja (löytyi vain kirjoitusvihkoja tai A4-luonnosvihkoja), joten piti lopulta tilata luonnosvihko netistä. Nämä on kuvattu kameralla, sillä skanneria minulla ei ole ja muokkasin näitä blogikuntoon Prahan bussissa, mutta toivottavasti laatu ei kauheasti eroa.(käsittääkseni tupakka-automaatit siis vaativat henkkarit ennen kuin maksun voi suorittaa, mutta en ole ihan satavarma asiasta, kun en niitä käytä. Wienissä niihin käy ainakin vain kotimainen kortti, joten vierasmaalaisella henkkarilla ne ei ehkä pelaa laisinkaan? Jos siis tupakoitte ja meinaatte Saksaan, niin älkää uskoko minua tässä asiassa :D)
Tupakka-automaatteja on tosiaan kadullakin, kuten mm. Wienissä. Toisessa Bambergin opiskelija-asuntolossa, joka on diakonien omistama, ei sentään ihan tällaisia paheellisuuksia suvaita: sieltä löytyy kyllä kalja- ja makeisautomaatti, mutta ei missään nimessä mitään kortsuja tai seksivälineitä :--D Voi pyhä tekopyhyys.

Tässä vielä hyvin kehnoja kännykkäkuvia asuntolani automaattispektaakkelista:
Limsa- ja kalja-automaatti sekä tupakka-automaatti opiskelija-asuntolan kellarissa.

Hämärästi näkyvä kortsu- ja seksileluautomaatti sekä tupakka-automaatti. (Saksankielisessä tekstissä lukee "minulla ei ole enää yhtään tupakkaa!").

Kortsu- ja seksivälineautomaatti kellarissa.

Valikoimaa eri sukupuolille.

2 kommenttia:

  1. en ollut hetkeen käynyt kurkkimassa täällä ja nyt kun muistin taas niin yllätyin iloisesti uudesta postauksesta! :) toivottavasti saksaseikkailut sujuu hyvin ja toivottavasti päästään kuulemaan niistä lisää jossain välissä kun taas muulta elämältä ehdit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, lämmitti mieltä! :3 Saksaseikkailut ovat tähän mennessä menneet oikein mallikkaasti ja välillä on aikaa jopa piirrellä (harmittavasti ei kylläkään aina niin paljon kuin toivoisin).

      Poista