perjantai 24. lokakuuta 2014

Pohdintaa miesten pyöristä

Viime päiviin on mahtunut liikaa ikävää ihmissuhdesotkua, joten halusin palata mukavampiin aikoihin ja kuvittaa tämän tapauksen viime keväältä.

Tehtiin sushia Hanhanin luona:



Olen kuullut huhua, että kilpapyöräilyssä miesten pyörä olisi jotenkin parempi, mutta en oikein ymmärrä miksi niitä kukaan haluaa tavallisessa kaupunkiajossa käyttää.

***

Täytteeksi postaan tähän myös lahjuksia, joita olen piirtänyt viime aikoina:

Gangsterihenkinen synttärikortti Tuukan kämppikselle (jonka nimi on myös sattumoisin Tuukka). Piirsin myös ensimmäistä kertaa Tuukkien adoptiolapsen Rosvon. En tiedä mikä aivopieru sai minut värittämään A.le Cogin tölkin mustaksi, vaikka se on valkoinen.

Pakotin kaverini Santerin katsomaan Totoron, eikä se arvostanut yhtään, kun menin tämän röyhkeyden lisäksi huomauttamaan, että Santerissa ja Totorossa on oikeastaan samaa näköä. Uhkasin kuvittaa mielikuvani ja pitihän se toteuttaa.

Kännykkäkameralaatu ei tätä tekelettä ainakaan paranna, mutta kyseessä siis synttärikortti Ennille. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun yritän piirtää Benedict Cumberbatchia, mutta tämän kortin vuoksi piti uhrautua... :'D

15 kommenttia:

  1. Höh, yritin kommentoida mutta en tiedä lähtikö se viesti ollenkaan liikkeelle. Kokeillaan siis uudestaan! Ei mulla sen tärkeämpää tosin kuin ihana suuri filosofi <3 ja YHY SUSHIA. En ole syönyt sitä pitkään aikaan. :(

    VastaaPoista
  2. Kaikki muut kommentoi fiksuja ja minä vaan pyörittelen sushirullaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie keskityt hei olennaiseen! :D Yhy, mullakin on sushista vierähtänyt hetki. Ärsyttää kun Oulussa ei voi olla mitään sushibuffettia ison maailman tyyliin vaan ainoastaan hintavia sushiravintoloita, enkä oo saanu hankittua tuota sushisettiä, että voisi itse niitä pyöritellä ilmoille :'( Oikeastaan voin syytää sinua, Hanhania, Ingaa ja Pauliinaa sushiaddiktiostani, koska ennen Japanin reissua en ees tykänny sushista. NYT OLEN KOUKUSSA (pun intended, sori kalat). Toisaalta en tiennyt mitä menetin, ah ja voih.

      Poista
    2. Nyt on muuten ollut ainakin Lidleissä alennuksella sushisettejä! En tosin tiedä onko ne kuinka hyviä. Määkään en oo Tampereen sushitarjontaan oikein tutustunut, pääsykoereissulla käytiin Hannan kanssa kahdessa paikassa joista toinen oli kökkö ketjupaikka ja toinen vähän kalliimpi mutta parempi. Sushibuffet kelpais kyllä... Ootko yrittänyt bongailla Yuki Sushin buffetpäiviä? En oo koskaan ite päässyt kokeilemaan mutta kuulemma on hyvä!

      Poista
    3. Tai on mää siellä siis normisti käynyt syömässä mutta en buffetin aikana! :D

      Poista
    4. Onko?! Pitääpä suunnata Lidliin. Markettisushi nyt yleensä on vähän mitä on, mutta sushihinku alkaa jo olla niin kova, että sellainenkin maittaisi. Mulle on kyllä kerrottu niistä Yuki Sushin buffetpäivistä, mutta niiden markkinointi on ilmeisesti aika kehnoa, koska kukaan ei oikein tunnu tietävän koska niitä on :--D En oo muutenkaan testannu Yuki Sushia ikinä vaikka hyvää oon siitä kuullut, mutta ah ja voih kun rahat on aina niin tiukassa. Miksi ulkona syömisen pitää maksaa timantteja ;_;

      Poista
  3. Iso veitsi kuuluu olennaisesti filosofointiin 8D Tuo pyöräntanko on kyllä edelleen mysteeri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se korostaa asian vakavuutta :--D Sen verran mitä netin keskustelupalstojen syövereistä sain kaivettua, niin tangon tarina on kutakuinkin tuo mitä Minna arvelinkin. Miesten pyörän tangot on kuuleman mukaan myös naisten tankoja kestävämpiä. Mene ja tiedä, sanoisin silti että niiden epäkäytännöllisyys miinustaa kaikki hyvät puolet!

      Poista
  4. Hihihi, yks meikän aarteista toi kortti <33 ja Benedict on ihan älyttömän vaikea piirtää! Järjettömän hyvin pärjäsit siihen nähen kuinka oudot kasvonpiirteet sillä häiskällä on! :D -Enni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se herra on kyllä harvinaisen pirullinen yrittää ikuistaa :'D Tuntuu, että sen kasvot alkaa heti näyttää vähän epämuodostuneilta, jos menee vähänkään metsään. Mutta hyvä jos kelpasi kuitenkin! Ensi kerralla piirrän sulle jotain helpompaa :--D

      Poista
  5. Joo, naisten pyörässä laskeuma koska hame. Se on jännä. Oon niin tottunut käyttämään naistenpyöriä että keskitangollisilla ei vaan pysty, etenkin se poisnousu. x_x Joka sit tekee elämän hankalaks, koska oon todennut että naisten pyörät tuntuvat maksavan niin paljon enemmän kuin miesten. hohhoijakkaa!

    On kysymäni, että nanowrimotteletko ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyytiin hyppääminen ja poisnouseminen on kyllä hankalaa. Pelkään aina, että kenkä jää jotenkin kiinni, kun pitää nostaa kinttunsa tarakan kautta kyytiin. Tottumiskysymys varmaan sekin, mutta tuntuu pöhköltä, että asioista pitää tahallaan tehdä noin hankalia, kun naisten pyörä on niin paljon käytännöllisempi.

      Aa, oon pitkään unelmoinut, että joku vuosi saisin aikaiseksi osallistua Nanowrimoon, mutta vähän epäilen, ettei taida oikein luonnistua tänäkään vuonna, kun ensi kuu näyttää niin kiireiseltä. Huokaus. Ollapa aikaa. Aioks sie osallistua? Mulla on pari kaveria aloittanut haasteen edeltävinä vuosina, mutta en toistaiseksi tunne ketään, joka ois päässy loppuun asti.

      Poista
  6. Mmm piirsit mulle kerran synttärikorttiin Benedict-Sherlockin? :3 Sori, et varmaan tarkottanu tuota otettavan niin kirjaimellisesti, mutta satuin vaan muistamaan :¨)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun joo, niin piirsinkin! :--D En aatellu yhtään, ehkä siksi, että silloin piirsin herra Cumberbatchin vain sivuprofiilista ja silmät kiinni, niin se ei ollut yhtä haasteellista kuin häiskän piirtäminen edestä simmut auki. Mutta oikeassa olet, eihän tää ollutkaan mun eka Cumberbatch-kerta! No, ainakin viimeinen sitten :'D

      Poista
  7. Hei vaan! Miesten pyörissä on perinteisesti ollu se tanko, koska se kestää paremmin painoa sillälailla. Ennen oli naiset siroja miehet terästä laivat puuta ja pyörissä poikkitangot.

    VastaaPoista