tiistai 3. kesäkuuta 2014

Uusi osoite, samat kuviot

Sarjisblogi muutti siis tänne vanhasta osoitteesta ihan vain, koska en jaksanut enää tapella hitauden kanssa. Kyllä, Sarjakuvablogit.com toimii toisinaan tosi hyvin, mutta ainakin omalla kohalla alkoi tuntua, että on enemmän sääntö kuin poikkeus, että mm. sisäänkirjautuminen tahmaa yhdeksällä kerralla kymmenestä.  Ei tämä Blogspottikaan täydellinen ole, mutta tällä nyt mennään. Fenrir-nicki oli valitettavasti käytössä, joten osoitekin meni täysin uusiksi. Ulkoasun räpelsin pikaisesti vanhasta kuvasta, joten muutan sen jahka on aikaa. Lisäilin tänne myös vanhoja postauksia täytteeksi. Mutta ne viime aikaiset kuulumiset:







Rodoksesta piirsin lyhyen merkinnän, jonka saanen rykäistyä ilmoille lähipäivinä.

18 kommenttia:

  1. ALASKAAN! Hei, hurjan hienoa! Oon blogias seuraillut jo varmaan neljä vuotta tai vastaavaa, mut taidan vasta ekaa kertaa kommentoida.

    Ääyäyäy. Ihan mieletöntä toi Alaskaan meno. Ittellä haaveena lentää joskus Kanadaan Vancouveriin, vuokrata auto ja hurahtaa Yukoniin, Nunavutiin ja Northwest Territoriesiin, etenkin kun yks kaveri asuu NWT:ssä. :D

    Uus banneris on hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Typerä Blogspot oli jostain syystä heittänyt kommenttisi roskapostilaatikkoon, onneksi löytyi sieltä :D Tosi kiva, että kommentoit, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja sitä rataa. Aina kiva kuulla jos blogia on joku jaksanut varsinkin pidemmän aikaa lukea :3 Joo, olen ihan pähkinöinä. Mielentila vaihtelee uskomattoman leijailemisen ja mielettömän paniikin välillä. Tuo kuulostaa mahtavalta reitiltä, toivottavasti pääset vielä tuollaisen reissun toteuttamaan. Isälle kun kerroin talvella, että laitoin hakupaperit Alaskaan, niin se innostui saman tien, että he lentää sitten kylään Anchorageen, vuokraa auton ja ajelee Kanadan läpi alaspäin. Änkeän kyllä sellaiselle reissulle mukaan, jos vanhempani sen toteuttavat : D

      Poista
  2. Whoa, onnea Alaska-paikasta, toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääset sinne! Muakin jännittää oman vaihdon onnistuminen vaikka sen pitäis olla aika varmaa, kevään lähtijöiden pitää odottaa lopullisia varmistuksia niin pitkään. ;_; Dokkariprojekti kuulostaa mielenkiintoiselta, kiinnostais kuulla lisää.

    VastaaPoista
  3. Tackar! Onnittelut sullekin, Oslossa tulee varmasti olemaan huippua! Itellä on sama tilanne, että koska oon lähdössä vaihtoon keväällä, niin saan UAA:sta virallisen varmistuksen vasta joskus syksyllä ;_; Mulle on kyllä myönnetty vaihtopaikka ja stipendi UAA:han tuon vaihto-ohjelman kautta ja vapautus UAA:n lukukausimaksusta ensi keväälle ja ne pyys jo minun passikopioita ja muuta, että saavat alkaa Alaskan päässä alkaa hankkia mulle viisumia syksyllä, mutta en luota mihinkään ennen kuin saan viralliset paperit kouraan. Enkä ehkä silloinkaan. Taian uskoa asian todeksi vasta jos tammikuussa astun Anchoragen kamaralle :'D No worries, tuun kyllä varmasti promoamaan dokkaria kyllästymiseen asti, jahka se saadaan purkkiin. Tässä vaiheessa en vain oikein uskalla lörpötellä, vaikka mieli tekisikin. Pitkästä aikaa kouluprojekti, josta oon tosi innoissaan.

    VastaaPoista
  4. Kiva ulkoasu! :) Voi Norjan hintoja, yks koulukaveri kävi tekeen harjottelun nyt kans keväällä, ja se osti baarissa oluen, hinta 15 euroa : D maltan tuskin odottaa iislandin baarihintoja.... Koetappa päivitellä, voithan pistää Japani-jutut monessa osassa ;))

    VastaaPoista
  5. Kiits, väsäsin tuon kuvan joskus vuosi sitten ja koska se on jäänyt vain lojumaan, niin tuumasin, että sama räpeltää tästä joku ulkoasu :'D Hyi helvetti. Oon aina pitänyt Suomen baarihintoja järkyttävinä, mutta 15 euroa! Sillä saa sentään kolme baariolutta keskivertosuomalaiskapakassa. Ja 15 tölkki-Koffia kaupasta :'D Islannissa tuopillinen kustantaa varmaan miljoona kruunua. Niin mulla on itse asiassa tarkoituskin ollut. Oon vaan kussu homman siihen, että oon tapani mukaan piirtänyt Japanista epäkronologisessa järjestyksessä. En oikeen voi päivittää osissa niin, että aloitan reissun keskivaiheesta ja etenen loppuun ja päivitän alun myöhemmin :--D Oh nein. Miksen voinu piirtää paikan päällä enempää, tosi inhottavaa piirrellä jälkikäteen reissumerkintöjä ja sitten ne jää tällain venymään.

    VastaaPoista
  6. ai nou duuuuud terveisin Barcelona-merkintöjä ei koskaan tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ARGH, ei muuten tullutkaan! Mitä huijausta Aino, huijausta! Tuo Japsimerkintä kyllä oikeasti tulee vielä jonain kauniina päivänä, koska en halua aatella että oon turhaan kursinu sitä kokoon jo jonkun kymmenen sivua.

      Poista
  7. Apua, täällä on tapahtunut asioita. Mahtavaa! Mun ei tarvitsekaan lähettää verenhimoisia marsuja sun perään! :D
    Huippua että oot ehtinyt päivitellä taas. Meidän täytyis pitää se biiruilta nyt tässä joskus kun olet taas vähemmän kiireinen, jos käykin vaikka niin huonosti että pääsen johonkin kouluun ja karkaan Oulusta syksyllä D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä helpotus, pelastuin juuri ajoissa verenhimoisten marsujen kostoiskulta :D Joo, meiän pitää! Mulla loppuu tämän kuun lopussa työt ja sitä ennenkin kyllä käy esimerkiksi jonain viikonloppuna. Mulla on tosi ristiriitainen olo, koska toivon hirveästi että pääsisit kouluun, mutta en toivo että karkaisit Oulusta :'D Onnea joka tapauksessa, jännitän puolestasi~~

      Poista
    2. Onneksi mulla on tuhat syytä rampata Oulussa vaikka karkaisinkin kauemmas! Jeeeee, mullakin on tämä kuu vähän kiireinen mutta jos me saataisiin ensi kuun puolella vaikka miitinkiä aikaiseksi. Ollaan yhteyksissä :>

      Poista
    3. Parempi olla! Jees, viestitäämpäs vaikka Facebookin puolella :3

      Poista
  8. Onnea vaihtopaikasta! :D Mahtava juttu! Tulee varmasti uskomattoman upea vaihtoreissu. Toivottavasti kaikki menee noiden syksyn lähtöjuttujen osalta putkeen! :) Ja uusi ulkoasu on muuten tosi hieno!

    Terkuin eräs gemiläinen, joka vihdoin uskalsi jättää kommentin. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :3 Oon ihan täpinöissään itsekin, toivottavasti tämä menee putkeen. Mukavaa, että gemiläinenkin uskaltautui kommentoimaan, se on aina suotavaa ^^

      Poista
  9. Vähänkö siistiä että menet Alaskaan! Olen niin kade :D itsekin tahtonut aina sinne, iditarod joskus pakko mennä sinne katsomaan!
    Ja oooh mäkin olin tuolla Norjassa BarentsPressissä! Tosin olin eri porukassa, olin arctic centerin youth press puolella. Olitko kenties sellainen joka kulki doctor who paita päällä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäli nyt kaikki menee nappiin ja ensi talvi menee Anchoragessa, niin olen kyllä tasan tarkkaan paikalla jahka Iditarod Trail starttaa Anchoragesta :3 Haha, eih mikä sattuma! Joo, minähän se olin :'D Olen ihan hämmentynyt.

      Poista
  10. Alaska olis kyllä niin hienoa ! Onnea !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivon tosissaan, että oon siellä ensi vuoden alkupuoliskon :3

      Poista