sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kissahuolia

Venähti vähän päivitysväli, sillä olin skannerin ulottumattomissa. Ensimmäinen sivu on piirretty huonolla lyikkärillä, joten se valitettavasti näkyy vähän kehnosti.


 Olin tosi iloinen tästä antikliimaksista, säikäytti lievästi.

Oon piirtänyt (vihdoinkin) puuttuvia Japani-merkintöjä, itte asiassa niin ahkerasti, että sain rasitusvamman oikeaan ranteeseen. Yritän tämän kuun aikana saada ainakin ensimmäisen osan matkaseikkailuista rykäistyä tänne esille.

10 kommenttia:

 1. haha voi ei :'D Onneks tälläkertaa selvittii pelkällä säikähdyksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! :'D Ehdin jo ihan hysteerisenä käydä kaikki kauhuskenaariot läpi.

   Poista
 2. Voi Casper! Mä olen joskus säikähtänyt metsälenkillä, kun irtijuosseella koiralla on jäänyt etutassun kannuskynsi kaulapannan hihnanlenkkiin kiinni, enkä oo tajunnu heti miksi kaveri linkuttaa ja on vaikeena.
  Onneksi ei ollut vakavampaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tosiaan ollut mitään pahempaa, aina tuollaiset onnistuu säikäyttämään, kun elukka alkaa yhtäkkiä ontua. Panikoin vielä tavallista pahemmin tässä tapauksessa, koska juuri edellisenä päivänä kaverin kissa oli pudonnut parvekkeelta ja loukkaantunut tosi pahasti, niin toki sitä oli itsekin ensimmäisenä kauhuissaan miettimässä, että eläinlääkärikeissi tästä nyt tuli :')

   Poista
 3. Joo, kissoilla ja muilla otuksilla on mainio kyky säikyttää omistajat hengettömiksi.... Itsellä kaksi kissaa aiheuttaa välillä huolta kun heitä ei löydy mistään (liikaa paikkoja piiloutua meidän kämpässä....) Eti siin sitten kun kumpikaan ei vastaa.... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaankin :D Tuntuu olevan joku lemmikkien erityiskyky ajaa omistajansa epätoivon partaalle tempauksillaan. Casper on onneksi melko puhelias kissa ja se tosiaan yleensä vastaa, kun sitä huutaa, niin se on harvemmin hukassa. Paitsi silloin, jos se on innostunut väijymään hiiriä tai muuta mielenkiintoista.

   Poista
 4. Kauhea Annika, säikähin jo ihan hulluna, että Casper on tyyliin kuollu! Onneksi ei :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, oon pahoillani säikyttelystä! :'D Oisit kyllä varmasti tietoinen jos Caspa olisi potkaissut tyhjää, sillä olisin varmasti soittanut kaikki kaverit läpi ja vetänyt hirveät ulinapuhelut.

   Poista
 5. Apua! Onneksi Casperilla ei ollut mikään hätänä :'D
  Älä tapata itseäsi niiden merkintöjen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli vain teknisiä ongelmia :--D Haha, en toki. Iski vain inspis niiden kanssa lopultakin ja sitten huvitti piirtää pari päivää putkeen eikä ranne sitten oikein arvostanut. Siihen päälle toki piti vielä pelata Pleikkaria ja ampua jousella, joten ei se ranne ihan pelkästä piirtämisestä sentään sopimusta irti sanonut. Mutta nyt toimii taas eikä ole enää hirveästi juttuja piirtämättä :3

   Poista