keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Daimoni

Vaihteeksi romantiikan sijaan kissajuttuja. 

Casperilla on hassut kaksiväriset polkuanturat.Kultainen kompassi on Universumin Tomu -trilogian ensimmäinen osa. Siitä on tehty myös suuren budjetin elokuva vuonna 2007, jossa näyttelivät mm. Nicole Kidman ja Daniel Craig, mutta vaikka se sai muun muassa erikoisefekteistään Oscarin ja myi ihan hyvin ulkomailla, se ei menestynyt kaupallisesti odotetusti Yhdysvalloissa ja täten jatko-osia ei tullut. Henkilökohtaisesti tykkäsin kyllä elokuvastakin (ja erityisesti siitä, miten daimonit ja niiden muodonmuutokset oli toteutettu!). Kimble-juomapelissä täytyy juoda aina nopan osoittama lukumäärä hörppyjä. Jos tulee syödyksi, täytyy juoda tuplat. Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta.

3 kommenttia:

 1. Oh no sympatiakrapulainen Caspa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon muuten yrittänyt kommentoida joihinki muihkinki postauksiin mutta en nyt löytäny mun kommentteja ?_? Mutta super kivaa ku päivität!<3 Kimble-juomapeli kuulostaa rankalta.

   Poista
  2. Mitä voi eei, ehkä oot vahingossa painanut kommentoinnin jälkeen esikatselua, mutta et julkaisua ja siksi ne ei ole tulleet? D: Tai sitten tyhmä Blogspot syö sun kommentteja (ja se olisi todella epäkohteliasta ja inhottavaa). Se on hyvin hazardi juomapeli. Kun kaverini selittivät sääntöjä ja kysyin "okei, miten tässä voittaa?", niin ne alkoi vain nauraa ja totesivat "kukaan ei voita". Se on oikeasyaan vain Kimblen viittaan naamioitu tekosyy saaha toiset juomaan kamalia määriä.

   Poista