lauantai 28. kesäkuuta 2014

Rodoksen matka 1.- 8.5.2014

Saimpa tämän vihdoinkin skannattua.
 

 
***Jopa mothafucking Lindos, joka on Rodoksen suosituin nähtävyys, oli opiskelijoille ilmainen! Olin pikkasen yllättynyt, mutta mielissään.

***

***


EIKÖ tämä koira muka näytä siltä, että se muuttuu kohta Cujoksi ja tappaa kaikki?
Katsokaa sen ilmettä: "Soon..."


Muutama esimerkki sadoista kissakuvistani:

Kuvassa Symin saari, tosi nättiä seutua.    

3. toukokuuta oli äidin synttärit, joten tässä tekemäni kortti:
 
***

***

 
Horisontissa näkyvä saari on muuten Turkki, se on noin lähellä Rodosta. 

***

Ja mulla oli aurinkorasvaa! Kerroin 20 ja 30!

***
Lopuksi vielä pari valokuvaa:

 
Yhtenä päivänä aallot äityivät tosi pahoiksi. Loppupäivästä poliisi sulki rannan kokonaan, sillä uiminen olisi ollut hengenvaarallista.

Samaisena myrskypäivänä. Olin niin keskittynyt kuvaamaan Marikaa, etten tajunut, että samainen aalto pyyhkäisee kohta minunkin ylitseni. Meni pari päivää kuivattaa kengät.

En ostanut reissusta juuri mitään, mutta koska olen aina ollut hullaantunut kreikkalaisesta mytologiasta ja erityisesti jumaltarustoista, en voinut vastustaa pientä viiden euron Artemis-patsasta.
Artemis (se muuten taipuu Artemiin, ei Artemiksen, vaikka muuan nimeltä mainitsematon roskaromaani sitä muotoa käyttikin) oli kreikkalainen metsästyksen, kuun, luonnon ja hedelmällisyyden jumalatar sekä villieläinten suojelija. Artemis ja Athene ovat suosikkijumalattariani.

4 kommenttia:

 1. Jee matkapäivitys! Haha, kyllähän te suurperheestä melkein meettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin meistä saa sen käsityksen kun ollaan sukulaiset koolla :') Vaikka mullakin on kolme siskoa, niin en jotenkin ikinä miellä, että äitillä ois tavallista enemmän lapsia, koska Caro ja Annette ei oo ikinä asuneet minun ja Marikan kanssa samaan aikaan kotona.

   Poista
 2. Hieno porukkakuva ihan ensimmäisenä. Ja leipää haluava röhmukissan ilme on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Röhmukissa ansaitsi arvoisensa ilmeen :--D Söpö otus, mutta niin ahne. Ei taiettu olla ensimmäiset turistit, jotka antaa kissille nameja.

   Poista