torstai 3. heinäkuuta 2014

Zombietarinoiden logiikkaa


Totta puhuen Walking Dead -pelissä on kyllä yksi kuvaaja ja tv-toimittaja, jotka on ihan hyödyllistä sakkia. Ehkä on vielä toivoa. Tai sitten pitäisi vain alkaa hengata lääkäreiden ja poliisien kanssa.

Valitin kyseisen tv-sarjan hahmoista tässä merkinnässä vuonna 2013.

6 kommenttia:

 1. Ah, Walking Deadit on peleinä kyllä ♥ - sarjasta jaksoin katsoa kaksi ekaa jaksoa meinginillä HIPHURRAA. Kakkosseasoni on näiden kolmen ilmestyneen episodin aikana ollut ihan hyvä, mutta ei yhtään niin hyvä kuin eka! :)

  VastaaPoista
 2. Itellä on nyt vain pelattuna nuo eka kauden 5 jaksoa ja taian suosiolla odottaa, että kakkoskauden kaikki jaksot ovat tulleet, ennen kuin alan niitä pelata. Muuten vain ärsyttää, kun jää kesken :D Onko se ykköskauden 400 Days -lisäepisodi muuten pelaamisen arvoinen? Se maksoi 4,95e Playstation Storessa ja mulla oli siellä tilillä vain 4 euroa, niin en toistaiseksi sitä hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vähän riippuu. Sen avulla tutustuu paremmin kakkoskauden hmmm...Voisi sanoa taustahahmoihin, koska oikeastaan vaan yhdellä niistä on isompi merkitys. 400 Daysin tarinat ovat lyhyitä ja loppuvatkin juuri kun ne todella tempaisevat mukaansa. Itse kovana fanina ainakin tykkäsin pelata sen pahinpaan nälkääni :D
   Itse kakkoskauden tarinan kannalta en kyllä nää siinä mitään erikoista, joten jos tuntuu että yhden sivuhahmon ja ööh olikohan se neljän muun taustahahmon tarinat ei paljoa kiinnosta, niin ihan hyvin voi säästää rahat suoraan 2.kauteen.

   Poista
  2. Hyvä tietää, kiitti Rayne ^^ Jos joskus saan aikaiseksi lisätä PS-tilille rahaa, niin voisihan sen kyllä mielenkiinnosta pelata. Mutta ei nyt ainakaan ihan järkyttävää tarvetta ole siihen heti päästä käsiksi.

   Poista
 3. ite en ole walking dead -peliä harrastellut, mutta kiinnostaa kun olen aika ison osan sarjakuvista lukenut. mutta oonkin sit vetänyt nassuun ihan täysillä tuota Wolf Among Us peliä - ootko ihte pelannut? meikäläinen vetää just kolmatta play throughta, tää pelimuoto vetää todellisesti koukkuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä Wolf Among Us:a ehtinyt testaamaan, mutta oon kyllä lukenut siitä ihan hyviä arvosteluja. Jossain Pelit-lehden numerossa todettiinkin aika vasta, että Telltale Games kilpailee lähinnä ittensä kanssa, koska sekä Walking Deadin että Wolf Among Us:n uuet episodit on niin odotettuja. Pitäisi kyllä kokeilla sitä heti kun saa keskeneräisiä pelejä pois alta.

   Poista