maanantai 1. syyskuuta 2014

Keskiaikamarkkinat ja pyllypostiaTässä huonolaatuinen kuva tuosta viikinkikorusta, pidän kovasti. Laiva symboloi matkaa ja toisella puolen on kotia symboloiva merkki.


8 kommenttia:

 1. Pyllypostista tulee erään suomalaisen läpipelaajan lausahtus Harry Potter-läpipeluuista: "Kappas,se pasko kirjeen." Itsekin kävin Tove Janssonin näyttelyssä luokkaretkellä ja itsekin pidin juuri noista Toven poliittista pilapiirroksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, eipä ole tullut ikinä katsottua Harry Potter-läpipeluita, kuulostaa tosin siltä, että olen menettänyt jotain :D Ne poliittiset piirrokset oli ehkä varsinkin siksi niin mielenkiintoisia, että yleensä Toven tuotannosta näkee vain niitä Muumi-teoksia. Upeitahan ne näyttelyn Muumi-jututkin olivat, mutta suurimman osan Muumi-piirroksista oli kuitenkin jo nähnyt kirjoissa tai muissa yhteyksissä.

   Poista
 2. En ehkä koskaan pääse yli pyllypostista.. (LAPINPÖLLÖ-PARKA :'D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, olen pahoillani :'D Lapinpöllö joutui materialismini uhriksi (se olisi säästynyt paljolta, jos lukisin e-kirjoja oikeiden opusten sijaan!).

   Poista
 3. Ei herranjumala miten mie repesin noille pyllyposti jutuille x'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hysteerisessä porukassa mistä tahansa saa näemmä väännettyä huonoa huumoria... :'D Piti oikeasti harkita hetki, onko tämä liian paskaa läppää jopa blogiin laitettavaksi, mutta lopulta tuumin, että väliäkö hällä.

   Poista
 4. Apua.... mä oon ajatellu tota pyllypostia joskus itekkin :DD

  Ja joo, Onnibussin bussit on täältä Skoteista/Briteistä, ja täällä jalkatilat linja-autoissa on aivan järkyttävää paskaa. Suomessa just ja just suostun menemään pitkänmatkan bussiin, mut täällä on pakko olla junassa kun bussit on oikeesti klaustrofobisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, great minds think alike selvästikin :'D Aijaa, se selittäisi kyllä aika paljon: en ole suomalaisissa busseissa aikaisemmin törmännyt siihen, että katto hiertää päälakea ja saa istua koko matkan polvet suussa. Kyllähän tuossa asennossa kahdeksan tuntia sinnittelee, kun junalla matkan taittaisi vähintään yli kaksi kertaa kalliimmalla, mutta mukavaa se ei kyllä ole.

   Poista