perjantai 13. toukokuuta 2016

Herkästi stressaantuvan yksilön muistelmat

Kolmen kuukauden päivitysväli, hupsan. Tässä kootut tekosyyt:Onpa selkeä tuo työkuva. Siinä on siis olevinaan liukuhihna, toisessa kädessä viivakoodiskanneri ja toisella puolen kirjeitä sylkevä kone.
Nyt ei tarvi Juuso enää valittaa!

Öh joo, oon taas kasassa, vaikka tämä merkintä olikin aika negatiivinen. No worries.

8 kommenttia:

 1. I feel u. Mutta muserrun kolme kertaa pienemmän painon alla :'D Propsit sulle.
  ja HAHAHHA oraakkelituukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sie haet kahteen paikkaan, joten sulla on vielä enemmän opeteltavaa! Mutta you can do it, elä muserru kovin pahasti :'D Ja mulla nuo postityöt tavallaan jopa vähän avitti pänttäystä, koska silloin oli paljon helpompaa aikatauluttaa opiskelua. Heti kun työsuhde loppui, niin ei ollut enää pakottavaa tarvetta lukea juuri tiettynä vuorokauden aikana, joten homma lipsui tosi herkästi välttelyksi ja sitten ahdistukseksi.

   Poista
 2. Jee, päivitys! :3 Onpa sinulla riittäny työtä, joten kuuntele oraakkelia! Tosi paljon tsemppiä pääsykokeisiin! (vaikka hyvinhän ne menee :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Täytyy toivoa, että menee tarpeeksi hyvin, mutta jos ei lykästä, niin ainakin olen oppinut paljon :'D Ja yritän nyt muistaa myös oraakkelin neuvot!

   Poista
 3. Jee kiva ku päivitit ja näin pitkästi! Kaikki luulemme joskus olevamme saamattomia kaalinpäitä ja typeriä turnipseja :ˆ) Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackar Ainou <3 Turnipsiutuminen on vitsaus, joka väijyy ahdistuneita ihmisiä yön pimeinä tunteina.

   Poista
 4. Tääkin merkintä oli hyvä opetus sille, että asiat pitäis alottaa aina ajoissa ettei tuu sitä loppupaniikkia. Ehkä itsekin joskus oppis sen asian ja ajoittais tekemisensä niin ettei iskis loppupaniikkia xD
  Ihanaa nähdä sulta taas näitä päivityksiä.
  Ja toi loppukuva on loistava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen yleensä oppii kantapään kautta, että joskus on hyvä aloittaa ajoissa... :D Mutta ainakin omalla kohalla se loppupaniikki iskee aina siitä huolimatta! :'D Ja aww, kiitos! Ihanaa tietää, jos joku näitä jaksaa lukea. Nyt kun pänttäys on ohi, pitäisi yrittää aktivoitua taas blogin kanssa.

   Poista