keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kohtaamiseni Alaskan poliisien kanssa

Tämä tapahtui siis 2015, kun olin vaihdossa Anchoragessa. Kestipä melkein vuosi piirtää tämä tapaus loppuun, joten siksi kynät, jälki ja tyyli vaihtuvat aika reippaasti matkan varrella. Osoitan myös jälleen loistavat tiivistämisen taitoni, sillä tämä sarjis venähti sitten 21 sivun pituiseksi.

Juu, vannoin kavereilleni etten ikinä kertoisi tästä kellekään, joten tietysti kailotin sen blogiin. Ensi viikon perjantaina lähden takaisin Alaskaan kahdeksi kuukaudeksi.

14 kommenttia:

 1. Jeeee! Haha mikä rangaistus tuo kirjotustehtävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta :--D En oikeasti kuvitellut, että tuollaisia ihan oikeasti käytetään, ainakaan missään muualla kuin jossain peruskoulussa.

   Poista
 2. Ihan mahtavia luettavia nää sun seikkailut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiva kuulla! :D Tämänkin tekeminen venyi niin lahjakkaasti, että teki melkein jo mieli jättää kesken.

   Poista
 3. Huh huh, aika paha tilanne. Hyvä että selvisit siitäkin. Jenkeissa on kiinnostavat koulurangaisut (Pottereita luettu liiankin,kenties?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi selvittiin säikähdyksellä. Olin toki kuullut, että jenkeissä alkoholikäytännöt ovat aika överitiukkoja, mutta eipä tällaisen tilanteen mahdollisuus käynyt etukäteen mielen vieressäkään : D

   Poista
 4. Ihana <3 Nauraa hekotin täällä ääneen koko ajan ;)

  VastaaPoista
 5. Sulla on niin mahtava blogi!! En oo ennen seurannu sarjisblogeja (enkä oikeastaan oo sarjis-ihminen muutenkaan), mutta tästä tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, lämmittää kovin! Mukava kuulla, jos tätä jaksaa lukea :3

   Poista
 6. Ei nyt liity tähän merkintään mitenkään, mutta oliko se sulla käyny niin et ku sun kissa oli pistäny maate johonki hedelmäkippoon niin te pinositte hedelmät vaan päälle ne? Tuli vaan yhtäkkiä mieleen blogia selailles ja en löytäny täältä ainakaa mitää sellasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ei hitto, kuin mahtavaa että muistutit sen videon olemassaolosta! :--D Siitä tapahtumasta oli siis video, joka löytyi minun vanhasta blogista kuusi vuotta sitten, ennen kuin Vuodatus tuhosi kaiken. Onneksi se on mulla yhä tallessa Photobucketissa: http://vidmg.photobucket.com/albums/v602/cutewillow/Mandariini-Casper.mp4

   Poista
  2. Ai pirulainen! Siistiä et se on viä talles :D

   Poista
 7. "Minun isoisä oli Suomesta" <3 :D

  VastaaPoista