maanantai 25. heinäkuuta 2016

On epäkohteliasta ampua ihmisiä keskellä viikkoa

What's this... a new update just few days after the last one?! I think I just enjoy drawing Ben a bit too much.
(Actually I think if I really had to kill someone, the most appropriate day for a murder would be Sunday. Because then the person would be all relaxed and happy after having had the weekend off from work and then she/he wouldn't have to go to work the next morning. Or maybe she/he would be going through the most painful hangover they ever had and they'd just welcome the opportunity to part from this world.  Although this naturally only applies to people who work from Monday to Friday.)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hämmennän itseänikin :D Kyllä tämä tästä vielä taantuu.

   Poista
 2. Apua... Alaska ei kyl tbh näyttäydy päivityksissäsi kovin mairittelevassa valossa! :') Väkivaltahulluja kaikkialla ja poliisit vouhkaa jostain kaljatölkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa :--D Oon itekin vähän järkyttynyt kuinka rauhatonta täällä on! Yliopiston asuntoloissa elin ilmeisesti ihan pumpulissa ja vältyin näiltä asehulluilta. Ja siis juuri tuo kaksinaismoralismi hämmentää minua kovin - jos 20-vuotias juo kaljan, niin poliisi meuhkaa ja sakottaa, mutta jos tyypit haluaa kävellä kauppaan pistooli taskussa, niin se on ihan laillista ja ookoo. No, totta puhuen Alaska ON ihan kehitysmaa Pohjoismaihin verrattuna, kuten viime vuonna muuan koulubussikuski yliopistolla osuvasti kiteytti. Kyseinen keski-ikäinen nainen oli siis itse aiemmin työskennellyt biologina (yliopisto-opintoja varten oli tietysti pitänyt nostaa $50 000+ lainat), mutta sairastui ihosyöpään, menetti kalliiden hoitojen vuoksi työnsä ja koko omaisuutensa ja velkaantui lisää ja joutui nyt kituuttamaan paskaduuneissa, että saisi velkansa maksetuksi. Pistää kovasti arvostamaan sitä, että Suomessa vallitsee ainakin vielä toistaiseksi jokseenkin inhimillinen systeemi huono-onnisille ja kukaan ei palellu hengiltä kadulla siksi, että sattui sairastumaan syöpään. Itse rakastan Alaskassa yli kaiken luontoa ja ihmisiä, mutta en usko, että voisin oikeasti koskaan asua täällä ihan tosissani, koska Yhdysvallat ei oikeasti ole sivistynyt länsimaa, vaikka muuta tahdotaan uskoa. American dream is a lie.

   Poista
 3. Mulla on vähän sama reaktio kuin Benillä, kun joku ampuu lähistöllä :D Jos ei tiiä missä/mitä ammutaan nii siihen ei sen suuremmin jaksa kiinnittää huomiota xD Toisaalta me asutaan niin maalla, että on paljo todennäkösempää et joku ampuu pikkupäisään takapihallaan harakoita kuin että olisi ihmishenkiä vaarassa, oli sitten metästyskausi päällä tai ei... :'D Mutta kaupungisa laukausten kuuleminen vois olla pikkusen kuumottavampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mikä mielikuva kännisestä naapurista ammuskelemassa harakoita... :'D Itse olen aina asunut niin kaupungin kyljessä, etten ole tottunut ammuskeluun! Yksi sukulaiseni ja yksi kaverini metsästää, mutta siinäpä se. Ben sanoi, että vähän riippuen asuinalueesta täällä kuulee ammuskelua kaupungissa tosi usein. Oon aikaisemmin nähnyt kyllä esim. luodinreikiä liikennemerkeissä ja muuta, mutta laukausten kuuleminen on ollut ihan uutta. Tuntuu, että olen jossain villissä lännessä.

   Poista